Zpříjemněte si neděli s PENNY SoutěžÍ

Zpříjemněte si neděli s PENNY SoutěžÍ! Vyhrát můžete rychlovarnou konvici. Do komentáře nám napište, jakou ingredienci používáme v čase 01:11 pro extra chuť našeho receptu. Soutěžit můžete do 04. 11. A co dobrého si s námi můžete dnes připravit? Koblížek nebo věneček? Něco mezi tím. Ať už téhle dobrotě chcete říkat jakkoliv, určitě stojí za vyzkoušení. Vláčné těsto a roztékající se čokoláda je ta nejlepší kombinace. A co teprve když je pak obalíte ve směsi křupavého cuk ... ru se skořicí? To je pak něco! Náš tip: Vychutnejte si je ještě než vychladnou. Pravidla soutěže: http://bit.ly/PENNY_pravidla Na netradiční věnečky potřebujete: 60 g másla 2 lžíce krystalového cukr půl lžičky soli 1 hrnek vody 1 hrnek hladké mouky 1 vanilínový cukr 2 vejce čokoládu dle chuti olej na smažení směs skořice s cukrem na obalení Na středním ohni v malém rendlíku smíchejte máslo, oba cukry, sůl a vodu. Směs nechte vařit. Až se máslo rozpustí, stáhněte plotýnku na nízký stupeň a přimíchejte mouku. Vařečkou těsto vypracujte do hladka. Těsto takto vypracovávejte po dobu 3 minut. Vypněte plotýnku a nechte těsto 5 minut odpočinout než budete pokračovat. Opatrně po jednom přidejte vejce. Dejte si záležet, abyste druhé vejce přidali až po zapracování prvního. Vzniklé těsto vložte do zdobícího sáčku. Plech vyložte pečícím papírem nebo nepřilnavou podložku a vytvarujte zdobícím sáčkem dutá kolečka. Na vytvarovaná kolečka poklaďte kousky čokolády a poté je opět překryjte těstem. Takto připravený plech vložíme na 3 hodiny nebo přes noc do mrazáku (můžete samozřejmě dát i na pekáč nebo do jiné nádoby, kterou umístíte do mrazáku). Po odležení věnečků si ve vyšším hrnci rozpalte olej na 175°C. Příborovým nožíkem sundejte zmrzlá kolečka z pečícího papíru nebo podložky a osmažte je v oleji dozlatova. V papírové utěrce osušte přebytečný olej a poté věnečky ještě teplé obalte ve směsi cukru a skořice.

ukončeno Penny

Jít na stránku soutěže

Podobné soutěže


Black weekend is coming

Black weekend is coming

končí 30. 11. 2020 Bolf.cz